Такмичарски календар 2020
sreda, 03 jun 2020 22:13

Наредбом Владе Србије, од 01. јуна 2020. године, дозвољено је окупљање до 100 лица у затвореном и 1000 лица  на  отвореном простору.  И даље важи обавеза о придржавању и поштовању заштитних мера. На спортским такмичењима може присуствовати већи број лица уз растојање од најмање 1 метар. У складу са тим објављујемо такмичарски календар који укључује једно међународно такмичење где ћемо имати наше представнике.

Поверлифтинг  савез  Србије  задржава  право  измене  датума  и  одлагања националних такмичења. Такмичења су померена за другу половину године, а распоређена су тако да такмичари имају довољно времена за адекватну припрему. Задржали смо сва национална такмичења да нико од организатора не буде оштећен и оставили довољно времена за добру организацију такмичења. На свим такмичењима обезбеђена је од стране организатора сертификована опрема.

Надамо се да ће пандемија у потпуности проћи и да ћемо све планирано реализовати. Поступаћемо и прилагођаваћемо наше спортске активности у складу са одлукама Државе.

Спортски поздрав!

Назив такмичења Место Датум одржавања  Организатор
Државно првенство у поверлифтингу  Књажевац  19. и 20. септембар ПББСК Књажевац
Првенство Војводине у поверлифтингу и бенч пресу  Бачка Паланка 17. октобар ПЛК Мајевица 
World Masters Men's Classic Championships Potchefstroom, South Africa 14-21 новембар  
Државно првенство у бенч пресу Београд 28. новембар организатор ПЛК Дисциплина
Гала куп Ниш 12. и 13. децембар организатор ПЛК Победник

 

Преузмите ПДФ